EMDR Eğitimleri

EMDR 1. Düzey Temel Eğitim (Kasım 2019)

Gaziantep Esse Psikoloji ve Davranış Bilimleri Enstitüsü işbirliği ile düzenlenecek olan EMDR I. Düzey Eğitimi 7-8-9-10 Kasım tarihleri arasında teori; 16-17-18 Aralık ve 2-3-4 Şubat tarihleri arasında grup süpervizyonu şeklinde Gaziantep Teymur Continental Hotel’de gerçekleşecektir.

EMDR I. Düzey Eğitimi için EMDR Avrupa Derneği’nin eğitime katılacak katılımcılarda onayladığı kriterler aşağıdadır:

  • Üniversitelerin Psikoloji, Psikiyatri, Çocuk Psikiyatrisi, Psikiyatri Hemşiresi, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyal Hizmetler bölümlerinden lisans mezunu olmak ve/veya Klinik Psikoloji, Psikiyatri, Çocuk Psikiyatrisi, Psikiyatri Hemşiresi, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyal Hizmetler,  ve Aile Terapisi dallarında Yüksek Lisansını tamamlamış olmak
  • En az iki senedir aktif bir şekilde danışmanlık ve terapi ile uğraşmış olmak

 

EMDR I. Düzey Eğitimimiz toplam 6 günlük bir programdır. 4 gün eğitim 2 gün grup süpervizyonu olacaktır. 4 günlük eğitimde öğleye kadar teorik, öğleden sonra uygulamalarla ilerlenmektedir. Uygulamalar role-playing ile değil, katılımcıların geçmişte yaşadıkları olumsuz yaşam olayları çalışılarak yapılacaktır. Her katılımcı 4 gün boyunca hem terapist hem danışan olma olanağı bulacaktır. Uygulamalar sırasında yaklaşık 6-9 katılımcıya bir uzman (EMDR Eğitimcisi, EMDR Danışman Yardımcısı ve EMDR Danışman Yardımcısı) destek verecektir. Eğitim her gün 09:00 – 18:00 arası yer almaktadır.

EMDR 1. Düzey Temel Eğitim (Kasım 2019)

Eğitimden bir ay sonra birinci grup süpervizyonu, bir ay daha sonra ikinci grup  süpervizyonu yapılmaktadır. Grup süpervizyonları 10:00-18:00 arası yapılmaktadır.  Eğitim ve süpervizyonlara tam katılım zorunludur. Eğitim ve süpervizyonlarını başarıyla tamamlayan kişiler Avrupa EMDR Derneği onaylı EMDR I. Düzey Uygulayıcı Katılım Belgesi almaya hak kazanacaktır.

Türkiye’de söz konusu eğitimi vermeye yetkili olan kişiler; Davranış Bilimleri Enstitüsü Kurucusu Emre Konuk ve Asena Yurtsever’dir. Aşağıdaki link üzerinden Avrupa EMDR Derneği tarafından eğitim vermeye yetkilendirilmiş kişileri görebilirsiniz.

http://emdr-europe.org/training/standard-training-courses/ 

Başvuru için 0 530 865 15 58 no'lu numaramızı arayarak kaydınızı oluşturabilirsiniz.

Şimdi Kayıt Ol

Lütfen adınız ve soyadınız yazınız.
Lütfen e-mail adresinizi yazınız.
Lütfen telefon numaranızı yazınız.
Lütfen mezuniyet derecenizi yazınız.
Lütfen çalıştığınız kurumu yazınız.
Lütfen mesleğinizi yazınız.
Lütfen notunuzu yazınız...

Lütfen yukarıdaki tüm alanları eksiksiz doldurunuz.
Bilgilerinizin eksiksiz olması, kayıt sonrasında size ulaşılmasını kolaylaştıracak ve sorunsuz bir şekilde kaydınızın tamamlanmasını sağlayacaktır.

Mesajınız başarıyla gönderilmiştir.
Maalesef mesajınızı gönderirken bu sefer hata oluştu.

Esse Psikoloji; Çocuk, ergen, yetişkin, çift-aile terapilerinin yapıldığı, kişilik, zeka testleri ve nöro-psikolojik testlerin uygulandığı ruh sağlığı merkezidir.

İletişim Bilgilerimiz

Pancarlı Mahallesi Kermanşah Caddesi No:5 Şehitkamil / GAZİANTEP Telefon:0(530) 865 1558 E-Mail:psikolojiesse@gmail.com
© Copyright 2019 - Esse Psikoloji. Tüm Hakları Saklıdır.